Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf kunnen wij u ondersteunen bij de begeleiding en praktische scholing van uw leerling(en) in het bedrijf.

Wij kunnen de rol van praktijkopleider invullen, indien u binnen het bedrijf niet de beschikking heeft over een praktijkleermeester en de praktische middelen om te voldoen aan de gestelde competenties binnen een erkende opleiding.

Door ons de rol van praktijkopleider binnen uw bedrijf te laten invullen,  voldoet u aan de voorwaarden voor een erkend leerbedrijf.

Wanneer u een convenant met ons afsluit, kunt u op basis daarvan de erkenning “erkend leerbedrijf” aanvragen bij het landelijk opleidingsorgaan voor de installatietechniek.

Daarnaast kunnen wij uw praktijkleermeester(s) in de praktijk ondersteunen en wegwijs maken in de procedures, handelingen en beoordelingen, die binnen het Beroeps Gericht Onderwijs  (BGO) gehanteerd worden. Hierbij te denken aan praktijkwerkopdrachten en de bijbehorende beoordelingscriteria.

Naast het begeleiden van leerlingen kunnen wij ook als gecertificeerd beoordelaar de assessments afnemen, die vereist  zijn, voor het verkrijgen van diploma’s in  de verschillende vakdisciplines.